Leoparddrengens
Public Key

fredag den 17. december 2010, kl. 01.05

Billy Adamsen klarer ærterne

Jeg må jo tilstå, at jeg er blevet en anelse scooped af BT tidligere i dag, som kom i besiddelse af Billy Adamsens korrespondence med Poul Nyrup. Heldigvis har jeg op til flere kilder i forsvarskommandoen, som straks har lækket et helt friskt brev, fra Billy Adamsen til Brian Mikkelsen:

København, mandag d. 13. december 2010
Kære Brian -

Som vi talte om ved behagelig ansættelsessamtale, har der jo været et problem med forskellige erhvervsfolk som ganske illoyalt har talt nedsættende om regeringens politik. Muligvis fordi de ikke ved hvad der er bedst for dem selv, eller måske har de en skjult dagsorden. Og jeg lovede at tænke over hvad man kunne gøre ved det problem.

Det har jeg så nu tænkt over i det meste af en uge - og efter en grundig analyse, tror jeg nok at jeg er nået frem til den helt rette løsning. Hvis nu du får igennem, at jeg bliver direktør for Eksport Kredit Fonden, så er jeg i en position, hvor jeg kan give de forskellige selskaber mere eller mindre gunstige vilkår, når de handler med udlandet. Og så skulle jeg nok mene at jeg vil være mand for at presse dem, så piben får en anden lyd! Yowza, jeg glæder mig allerede helt vildt til at lukke luften ud af Niels Due Jensen, m.f.l....!

Og hvis jeg får den direktørstilling er jeg forøvrigt også ganske sikker på, at jeg inden for et par år kan 3-4 doble den danske eksport - og det udelukkende fra virksomheder som støtter regeringen!

Jeg ser frem til at høre fra dig! Men jeg er nok ikke til at træffe i morgen, for da er jeg ude og spise en heldagsfrokost på ministeriets regning. Det synes jeg ærligt jeg har fortjent!

Din hengivne ven
Billy

P.S.: Hils din kone og dine børn fra mig. Hun er så smuk, og børnene er allesammen så kære!

P.P.S.: Jeg har stadig nogle billetter til kampen på næste lørdag, hvis du skulle være interesseret - du siger bare til!
[Opdatering]: Se også interviewet med Brian Mikkelsen, om fremtiden for dansk politik.

[Opdatering 2]: Se også, hvorfor Billy Adamsen fravælger spindoktor jobbet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: