Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 14. december 2010, kl. 21.30

Nøgen-håndbold

Jeg er noget forkølet, og har vist også noget feber. Det er muligvis derfor mine tanker syrer lidt ud. På den anden side, det gør de jo også ellers....

Anyway, jeg sad og så lidt på det her håndbold-noget. Og da de gik ret meget i infight, og begyndte at rive sports-bhen af hinanden under trøjen, kunne jeg ikke lade være at tænke på, at det da ville være en del federe sport, hvis den foregik med nøgne udøvere. Og så eventuelt et millimeter tyndt lag olie på banen.

Så jeg prøvede at se, om der da ikke skulle være nogle optagelser med nøgne håndboldspillere, jeg kunne bringe - ligesom jeg fandt med nøgne fodboldspillere. Men det kunne jeg ikke. Det nærmeste jeg kunne finde var hidstående billede fra et omklædningsrum fra en spansk klub som vist var i store finansielle problemer. Og det er der jo sådan set ikke så meget oliekamp over.

Nå, men anyway... så kunne jeg heller ikke lade være at undre mig over, hvorfor de dømmer skridt - ville det ikke lyde bedre, hvis de dømte skræv?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: