Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 16. december 2010, kl. 17.53

Tron

Tron Legacy har premiere i dag. Og det er en film, jeg ikke tror jeg skal se - medmindre omtalen skulle være overraskende positiv.

For jeg syntes faktisk ikke den oprindelige film var særlig god (ligesom det efterfølgende arkade videospil heller ikke var det - selvom jeg kom til at bruge alt for mange penge på det. Man kan iøvrigt finde et online spil til Tron Legacy her. Det fatter jeg ikke meget af.).

Men i betragtning af den teknologi filmen står for, synes jeg samtidig det er på sin plads med en form for hyldest - det var dengang i 1982 et banebrydende forsøg, at lave en film hvor stort set alt, undtagen de medvirkendes ansigter - var skabt på computer. Lidt synd historien ikke var bedre.

Anyway - her er den oprindelige trailer til filmen - det kan da være ganske pudsigt at gense den nu.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg har set lidt af nummer et, den stank, tror ikke at 2eren er bedre.

spunky sagde ...

ja et eller andet sted Crap ... jeg giver heller ikke meget for hverken den nye eller den gamle!

PS. så er FB gået i sort ... sikker noget du kan bruge ...
det er noget med at de var ved at rulle nogle nye features ud ... og nu er det hele bare gået ned ... global!

spunky sagde ...

nå øv ... oppe igen!

spunky sagde ...

nu er twitter tilgengæld gået i sort...
sikkert som følge af facebooks nedbrud

spunky sagde ...

apropos tron fagre nye verden

Leoparddrengen sagde ...

Ka' også være det er nogle WikiLeaks/Anonymous sympatisører som laver DDoS angreb på Facebook fordi TIME gjorde Mark Zuckerberg årets mand istedet for Julian Assange... Fint med mig :)

spunky sagde ...

ha ha ha ha ha ....