Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 17. august 2010, kl. 20.50

Olsen Banden på de Bonede Gulve - 3D

Det hedder den 3D animationsfilm fra folkene bag Terkel i Knibe og Rejsen til Saturn som kommer i biograferne til efterårsferien. Det skal jo nok blive en sællert - jeg kommer nok til at skulle ind og se den med den ældste, og vil overveje den yngste - det sidste kommer nok an på omtalen.

Så kan de også få lov at opleve en Olsen Bande-premiere. Selvom jeg kan blive helt nostalgisk af at tænke på når der var premiere på Olsen Banden i Palads - dengang den var hvid og kun havde én (kæmpe) sal.

(Forfilmen er sponsoreret.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

spunky sagde ...

ha ha ha ser meget morsom ud!

Leoparddrengen sagde ...

Tja, bom. Ved ikke. Jeg tror jeg venter med at komme med en dom til jeg ser den i sammenhæng. Men er ret sikker på ungerne vil være lykkelige for den.