Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 17. august 2010, kl. 14.56

Jomfru igen

Jomfru Maria på kinesisk
I det moderne Kina vil mændene stadig giftes med jomfruer - man køber jo heller ikke en mobiltelefon som har været brugt i to år, som en af dem beskriver det.

Derfor er der - som med så meget andet - boom i operationerne, som kan give kvinderne en frisk mødom.

Verden er mærkelig.

Well, jeg er ikke mobilfanatiker - så mine sidste to mobiler har jeg faktisk købt brugt på QXL - de har nok været et par år gamle. Og det med jomfru og mødom har jeg prøvet én gang. Stort problem, for den kunne jeg ikke komme igennem - ligesom pigens foregående kæreste heller ikke havde kunnet. Jeg hørte dog fra hende senere, at problemet var blevet løst.

Anyways, da jeg læste om kineserne, blev jeg ført tilbage til 80'erne, til Burger King på Strøget/Rådhuspladsen, hvor jeg første gang hørte Like a Virgin.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

køber altid "jomfru"telefoner, men helt ærligt.. så vil jeg da helst ikke ha en mand der er jomfru!