Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 18. august 2010, kl. 12.49

Forsvaret får en milliard-sponsor

Det var med stor glæde, at Forsvarsminister Lille-Bittelund Gæk i dag kunne fortælle den samlede presse, at Forsvaret som noget nyt har fået en privat sponsor. Som hun forklarede:

"Det har jo længe været kendt, at vi har haft nogle økonomiske problemer i Forsvaret - men med den indgåede aftale er det fortid. Vi vi atter kunne se fremad og kæmpe vores kampe for frihed - her i Danmark, i Afghanistan og hvor det iøvrigt måtte være nødvendigt!"

Forsvarsminister Gæk blev spurgt, hvordan sponsoratet ville komme til udtryk, om der ville komme logoer på uniformerne?

"Det vil der ja, men kun på paradeuniformerne, ikke på kamouflageuniformerne. Og Jæger- og Frømandskorpset holdes helt udenfor aftalen, de skal jo ikke kunne genkendes. Der er gjort alt for, at vore drenges (og pigers!) sikkerhed ikke skal blive kompromitteret!"

Lille-Bittelund Gæk lyser op i et bredt smil: "Men tillad mig at præsentere vores nye hovedsponsor, repræsenteret ved administrerende direktør for SCA Hygiene Products, Gunnar Ree!"

Direktør Gunnar Ree træder op til mikrofonen, og trykker hånd med forsvarsministeren. "Goddag allesammen," siger han. "Det er mig en stor ære at være her idag, og en stor dag for SCA. Det, eller rette de, produkter vi glæder os til at Forsvaret vil reklamere for, er Tena Men og Tena Lady - altså voksenbleer. Og jeg er sikker på, at det skal blive et frugtbart samarbejde."

Direktør Ree, hvorfor ser I netop Forsvaret som et godt sponsorat?

"Jo, altså, for det første er jo et almindeligt billede i befolkningen, at Forsvaret lækker lidt. Så alene på det plan, er det jo oplagt at Tena er redningen. Men derudover er det en fordelagtig måde at aftabuisere hele inkontinens-problematikken."

Ree uddyber: "Vi har allerede planlagt en del reklamefilm, med kampsoldater som kommer ud for chokerende oplevelser i kamp - og kommer til at gøre i bukserne. I nogle indslag småt, i andre stort. Og hvem vil ikke kunne forstå at det kan man komme til i den slags situationer? Og på den måde vil alle de, som herhjemme lider af inkontinens også kunne få sig nogle gode forbilleder - vore stærke og modige soldater, som kæmper for vores frihed."

Og han afslutter: "Sidst men ikke mindst, har vi allerede i dag på vores website et Øvelsesområde. Og det er vi ret sikre på, at vi kan udvikle en del, og få en del flere besøgende på i fremtiden. Vi har store planer! For flåden planlægger vi mottoet: TENA - hvis du også er bange for at blive våd - med et billede af Absalon med dets nye Tena-logo."

Præsentationen slutter med, at forsvarsminister Lille-Bittelund Gæk atter takker Gunnar Ree for samarbejdet, og de begge takker de fremmødte journalister for god ro og orden, og vi modtager nogle prøvepakker med Tena. Endnu engang betaler det sig at være blogger!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Det Forkromede Overblik sagde ...

Burde hun ikke hedde "Læk" i stedet for "Gæk"? Og hvis hun er meget utæt "Bæk"...

Leoparddrengen sagde ...

Muligvis - men synes nu også Lille-Bittelund Gæk er udmærket - og det kan opnås ved clean ombytning af konsonanter, stort set. Og (Bæk/Bech hedder hun jo i forvejen.)

Hehe - kom lige på nyt motto: Forsvaret - nu med lækagebarrierer! :)