Leoparddrengens
Public Key

søndag den 15. august 2010, kl. 09.11

Molboer allesammen?

Forsvaret har som bekendt haft svære økonomiske problemer de sidste par år. En del af dem skyldes åbenbart, at Forsvarskommandoen skulle flytte fra Vedbæk til Holmen - så var der kortere vej, når man skulle overdrage USB-nøgler til Jacob Winther.

Den flytning kostede lige omkring en kvart milliard kroner - så har det vist heller ikke været mange venner som mødte op søndag morgen for at give en hånd med. Pengene til at dække den udgift, havde man satset på at få ind ved salget af det hidtidige domicil i Vedbæk, men ejendomme er jo ikke længere det værd de var engang, så det har man opgivet at sælge.

Der er almindelig enighed om, at den flytning måske i bagklogskabens ulideligt klare lys ikke var så smart - Helge Adam Møller synes for eksempel ikke det var særligt genialt - og så er det ikke godt! Men pengene skal jo findes - så nu har de kloge hoveder fundet en løsning: de flytter! Ved at flytte til Ballerup, og leje lokaler der, kan de nemlig sælge det fine, nye hovedkvarter på Holmen...

Er det bare mig der kommer til at tænke på den klassiske molbo-historie, hvor de har gravet et hul til en brønd - men nu mangler det et sted at gøre af alt jorden. Indtil en af dem for den lyse idé, at de kan grave et nyt hul, så de kan komme jorden ned i det. Men-men, en anden klog molbo advarer: hvad med jorden fra det nye hul? Men så får en tredie af dem en endnu lysere idé: de skal jo grave et hul som er dobbelt så stort, så der er plads til jorden både fra det gamle og det nye hul!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

:D jeg kendte ik den Molbohistorie, men det lyder unægteligt som om du er inde på noget af det rigtige med den sammenligning!!!

Leoparddrengen sagde ...

Jeg er glad for det ikke kun er mig der kan se en vis lighed - desværre er jeg bange for at de ikke kan hverken i Forsvaret eller ministeriet.

Hvilket igen minder mig om, at jeg må få skrevet et indlæg om Catch-22.