Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 17. august 2010, kl. 12.20

Man kan kun sende emails fra én computer

- nemlig sin egen. Den man har på sit arbejde.

Det lader til at være Forsvarets Efterretningstjenestes mening. Ihvertfald lader det til, at det er blevet tolket som, at man ikke har lækket noget, hvis ens email-konto på arbejdscomputeren ikke viser spor af det - det er dog muligt det er Forsvarskommandoen der står for tolkningen.

Og det er såvidt jeg har forstået på de pip der er kommet fra Jacob Winther hidtil også det han vil forsvare sig med: at han er den eneste som FE pure har frikendt for overhovet at kunne have lækket noget, da de har gennemgået hans emails på hans arbejdscomputere, og der var ikke noget at finde!

Og det er jo eddermame et bevis der vil noget! Tænk bare, han har ikke lækket oplysningerne fra sin email på arbejdet?! Så kan det jo ikke være ham!

Jeg tror faktisk ikke de i FE har hørt om online email-konti og/eller biblioteker eller netcaféer eller smartphones eller.... listen af måder hvorpå man kan sende sådan en mail er jo i dag nærmest uudtømmelig. Og hvis man ikke har fat i modtagerens mail er det stort set umuligt at vide noget som helst om hvor mailen kom fra.

Så man kan selvfølgelig ikke bevise noget imod nogen - men man kan altså heller ikke kalde det for nogen renselse ikke at finde nogen beviser for afsendelse. Faktisk ville jeg - på trods af deres tilsyneladende ikke synderligt høje intelligens - finde det ret mærkværdigt hvis nogen af de implicerede havde fundet på at lave en læk fra deres arbejdsmail på deres arbejdscomputer.

Det synes jeg bare kan være meget godt at få slået fast.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Mildt sagt overraskende IT-niveau.

spunky sagde ...

Tankevækkende når man tænker på internettets fødsel, som værende et militært værktøj, godt nok i USA, men alligevel.

Leoparddrengen sagde ...

De kunne vel nærmest ligeså godt have forklaret, at de havde gennemgået samtlige farvebånd i Forsvarskommandoens skrivemaskiner, og havde fundet at ingen af dem havde været brugt til at skrive brevet...

Ja, det er tankevækkende. Men FEs niveau blev jo lidt slået fast dengang hædersmanden Frank Grevil stod frem og fortalte om hvad de lavede derinde.