Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 26. maj 2010, kl. 09.34

Thompson Twins

Da jeg ledte efter nogle Herge-tegninger her til bloggen for nogle måneder siden, gik det pludselig op for mig at Thompson Twins er den engelske betegnelse for Dupont & Dupond. Og det giver jo meget god mening, da Thompson også kan varieres på samme måde i stavemåden (Thompson & Thomson).

Det gav jo så også en forklaring på '80'er gruppen Thompson Twins navn. Og dem synes jeg så lige vi skal tage et nostalgisk nummer med - for dem fik jeg hørt en hel del på Radio Luxembourg der i midt-80'erne.Men så opdager jeg jo samtidig, da jeg researchede lidt her - at de også optrådte på Live Aid i '85. Det var ikke så overraskende, det gjorde stort set alle jo. Det lidt pudsige er, at de til et nummer optrådte med... ja, hun er ihvertfald stadig kendt - det var der vist ikke mange der troede dengang.

Jeg troede nu ikke hun ville være en døgnflue, men at hun skulle dominere popscenen i 25 år bagefter, var jeg vel dog næppe klar over. Jeg husker udmærket hendes solo-optræden senere, men havde glemt/var ikke klar over at hun altså også var sammen med Dupont'erne.

Og det kan det også være lidt sjovt at se:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

spunky sagde ...

ouuuuu yes TT, a classic revue from the 80's.

Leoparddrengen sagde ...

Klassisk nok til at du bliver slået helt over i det engelske - var der ikke også noget med at du var i London på den tid?

AAnonym sagde ...

For alle min Djævle, det' en sølle performance - selv for et 80'er band. Priceless.