Leoparddrengens
Public Key

fredag den 28. maj 2010, kl. 23.11

Diplomacy, forår 1906

Ja, jeg har ikke opdateret omkring spillet et par år - for man bliver ligesom ikke så entusiastisk, når det går ned af bakke. Som det har gjort efter England forrådte mig på det grusomste i vinteren 1903.

Nu lakker det mod enden, som man nok kan se - det er kun fordi England dummede sig med sine ordrer at jeg stadig har Danmark, og dermed to centre tilbage. Men de holder højst sandsynligt kun dette år med, så er jeg ude af spillet.

Men det var underholdende nok at prøve igen, og jeg skal afgjort med i et nyt spil. Frankrig har endda bedt mig om at give et praj om hvilket spil jeg eventuelt finder, fordi han meget gerne vil spille med mig igen. Det kanman så tolke derhen, at han syntes jeg var herligt naiv, og gerne vil udnytte mig - men som jeg læser ham er han faktisk en der prøve at være en gentleman og holde de aftaler han indgår - ligesom jeg selv var lidt for meget her.

Fik ihvertfald god sympati for ham undervejs - at han endte op i alliance med England mod mig er jo det der sker.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: