Leoparddrengens
Public Key

fredag den 28. maj 2010, kl. 19.29

Quiz 79: Hvilket siddemøbel

Møblet stammer oprindeligt fra Sydamerika, hvor det blev lavet af flettede fjer fra ådselsædende fugle. Nu findes det i mange udgaver, og der kan være meget prestige - især på arbejdspladser - i at have den fineste udgave.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

M sagde ...

Hahahahahahaha!!! I like!!!

Leoparddrengen sagde ...

And I like that you like :)

M sagde ...

Tror faktisk at det er min absolut favorit af alle dem du har lavet! Nej, jeg tror ikke - jeg VED at det er det! Og jeg vil ønske, at der kommer en lejlighed hvor jeg lige kan smide den ind i en samtale...og en lille stund vil jeg så lade som om, at det er mig selv der har fundet på den...og efter den stund krediterer jeg så naturligvis dig for den:o)

Leoparddrengen sagde ...

Du skal være velkommen, selvfølgelig. Det kan vel komme op når nogen snakker om møbler, eller noget.

Hvad angår favorit er det svært. Selvfølgelig er der nogen jeg selv bedre kan lide end andre - det her er så også en af dem jeg synes er ganske god. (Har holdt på den halvandet døgn for at der kunne komme lidt distance til den seneste, og har måske endda droppet en anden, som ville være mere aktuel, men ikke helt på niveau.) Men jeg har jo nok et faderligt forhold til dem alle på en eller anden måde.

For tiden tror jeg stadig jeg må sige min favorit er 71'eren. (Ved godt jeg har nævnt den før.)

Leoparddrengen sagde ...

Jeg måtte lige slette din kommentar, M - for det går sandelig ikke at røbe løsningen her...!