Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 25. maj 2010, kl. 20.13

Invasion fra Aalborg

I skal være meget velkomne, allesammen - men jeg undrer mig lidt over pludselig i dag at få ganske mange direkte hits - de plejer at stå for den mindste del af mine besøgende - hvoraf de fleste ikke har været her før; og langt de fleste er hjemmehørende i Aalborg.

Den eneste forklaring jeg kan finde på er at en mail med blog-adressen huserer rundt i blandt aalborgensere - og det er jo storartet. Men jeg er lidt overrasket over den geografiske centrering - og sådan nogle direkte hits kan jo være svære at blive klog på, især når de ikke går til et bestemt indlæg.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

10 kommentarer:

spunky sagde ...

sejt invasion fra Aalborg...
det er trods alt bedre end hos mig.. jeg har invasion fra USA.
ingen ringere en Microsoft... de har tilsyneladende sat deres søgerobotter til at gennemtæske min blog, jeg får mellem 20 og 40 hits om dage ... et eller andet sted lidt belastende....
men hvad værre er ... jeg aner ikke hvad de skal bruge den insamlede info til!

Anonym sagde ...

Det er såmænd bare fordi vi er nogle studerende fra AAU, der har fået en 3-dages skriftlig eksamen, der i sin enkelthed går ud på, at skrive 3 fiktive blog-indlæg. Vores underviser gav os nogle forskellige blogs til inspiration, herunder din. Så kudos fra Aalborg Universitet.

M sagde ...

Jeg får mange hits fra et canadisk skalddyrsfirma...så hellere en flok studerende fra aalborg altså!!!

Leoparddrengen sagde ...

@Spunky

Ser du dem i Google analytics eller andet? For jeg ser aldrig rigtigt nogen robotter i GA, tror de bliver filtreret fra. Eller også er det bare fordi de ikke udfører javascript, som jo kræves for at GA kan holde øje med en.


@Anonym

Wow sejt! Tak, og tak for info. Og held og lykke med jeres eksamen!


@M

Canadiske skalddyr, det er godtnok lidt eksotisk. Jeg har også indimellem fået pludselige besøg udefra - blandt andet var min anmeldelse af Shell's Twindog meget populær i London(?).

spunky sagde ...

jeg ser dem via "Fire stats" som er et WP-plugin..
og jeg skulle hilse at sige at der er rigtig mange robotter og også en del track-back spamere... jeg har været nød til at lukke trackback funktionen ned...

Leoparddrengen sagde ...

Jo, robotterne kender jeg godt til - jeg har skullet sidde og analysere logfiler på nogle websites, uden ordentlige værktøjer. Men dem behøver man altså ikke tænke på i GA.

M sagde ...

Twindog - den dobbeltløbede skinkekanon! End ikke Nordsøen ku' slukke steppebranden, der ku' fortælle englænderne om denne herlige spise!
Godt at du lige fik smidt linket - for af en eller anden grund var din herlige twindoganmeldelse gået min næse forbi!!!

Leoparddrengen sagde ...

@M

Du havde nok travlt med noget andet. Synes jeg kan huske der var et eller andet du gik meget op i for nogle uger siden?

M sagde ...

Hmm ja, du har vist ret...gad vide hvad det var jeg var beskæftiget med? Så jeg OBS i fjernsynet? Elller fødte jeg et barn? Arj, det må ha' været førstnævnte...hvorfor skulle jeg gide det sidste?

Leoparddrengen sagde ...

Man kan aldrig få for meget OBS!