Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 29. maj 2010, kl. 15.59

Teknologi-nostalgi

I denne galakse for længe, længe siden... jeg stødte lidt tilfældigt på denne forfilm til den oprindelige Star Wars på YouTube; og man må sige der er sket lidt siden - især på lydsiden. På en eller anden måde kan jeg faktisk bedre lide den noget rå lyd der er heri.

Men ihvertfald ret sjovt at se den, for det er jo fra før Star Wars var et trademark kendt af alle.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

Åhh Leo... tak:) Findes der noget bedre end de gamle Star Wars film.. I think not!! Så jeg kaster mig nu inspireret over dvdsamlingen og smider den på.

Hvem gider alligevel se Melodi Grand Prix!!??

Leoparddrengen sagde ...

Men det er vel så den moderne udgave? For man kan da vist ikke få den oprindelige på DVD? (Den hvor Han skyder først!) Eller kan man? Her kommer min nørd-viden til kort...

God fornøjelse, ihvertfald! (Jeg må nu sige, at jeg har fået dem set rigeligt de sidste år, den ældste har fået lov at se dem i en del år efterhånden. Tiderne er jo en anden end da jeg selv skulle se stjernekrigen første gang.)

Etstykkemedlis sagde ...

He jamen så kan jeg jo som GENUINE nørd komme dig til hjælp, jo man kan få de oprindelige på DVD, det er en special edition. Og hvad mener du set den for mange gange??? Det kan man da ikke...

Min den lille er også begyndt at få lov til at se dem, han er VILD med Yoda:) Slægter sin mor på gør drengen..

Leoparddrengen sagde ...

Det hedder vist Special Edition alt sammen, efterhånden? Det står ihvertfald også på mine, i den nye udgave...

Det giver jo også god mening at have udgivet den oprindelige version - jeg troede bare Lucas prøvede at distancere sig fra den, og derfor ikke ville stå bag den.

Tak for nørd-info, ihvertfald. Iøvrigt, du kender vel dette klip? Det var faktisk det jeg var inde for at se, da jeg stødte på traileren.