Leoparddrengens
Public Key

fredag den 28. maj 2010, kl. 14.05

Usikkerhed

Det viser sig nu, at Forsvaret i deres eget oplæg til budget, har regnet en milliard forkert, så de "kun" skal spare 2 og ikke 3 milliarder.

Hvordan den ikke ubetydelige regnefejl er sket, vil Forsvaret ikke ud med. Det er faktisk mørklagt fra allerhøjeste sted, så mørklagt at der ikke engang er nogle lækager som må afsløre noget.

Men det lyder mere som om der har været tale om usikkerhed i tallene, og brug af metoder - end egentlig regnefejl. Og så er det jeg ikke kan lade være at undre mig: hvordan kan man så vide at de nye, ligeså usikre tal og metoder er bedre end de gamle? Burde man ikke bare sige at tallet er behæftet med meget stor usikkerhed (hvilket sådan set ikke kan undre - vi er i krig).

Og er der i virkeligheden tale om en politisk regnefejl - så man kan slippe for at tale om kasernelukninger og andre grimme ting?

Men det må jo blive ved gætterierne, sålænge det hele er mørklagt og lækagesikret.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

Nå ja en milliard fra eller til... lad os skære i børnepengene igen, så er den hjemme. Hey eller måske kan vi bare lukke nogle flere skoler, eller ENDNU bedre: Vi beder alle dem der er anderledes (læs: indvandrere, sorthårede eller dem med fregner) betale mere i skat, fordi de jo i forvejen ikke passer ind... kald det en slags skat på uønskethed!!

Eller måske... skulle militæret forsøge at ansætte revisorer, som rent faktisk bruger lommeregnere.. smart opfindelse!

Leoparddrengen sagde ...

Så mange dejlige muligheder...