Leoparddrengens
Public Key

søndag den 7. marts 2010, kl. 04.06

Sandheden

Måske en sandhed man ikke ønskede. Jeg ønsker den ikke. Ville ønske den aldrig havde eksisteret. Men det gjorde den. Det gør den.

Turd-blossom - lorteblomsten, Karl Rove, Bushs spindoctor, udtaler sig. Og det er ikke småting vi får at vide:

Ville Irak-krigen have fundet sted, hvis der ikke var WMD (masseødelæggelsesvåben)? Det mener Rove ikke. (Og spørgsmålet må dermed være, hvis man vidste at der ikke var WMDs - for de var der jo ikke). Men fortsætter, at der højst sandsynligt var WMDs, det var bare ham den skide Saddam Hussein der ødelagde dem inden krigen, eller flyttede dem til Syrien!

Han indrømmer dog at en af hans største fejltagelser i sin embedsperiode var, ikke at gøre nok ved den sandhed at der altså ikke var nogen WMDs. (Med andre ord, han løj ikke nok om det efterfølgende.)

Så bliver der diskuteret lidt EIT (Enhanced Interrogation Techniques, Forbedrede ForhørsTeknikker - såsom waterboarding. Som ellers klassificeres som tortur.) Hvor han mener at alle kendte til dem, og at demokraterne er nogle båtnakker at de nu lader som om de ikke gik ind for det. Hvilket desværre lyder sandt.

Han siger så også at præsidenten (Bush) aldrig godkendte tortur, tværtimod - tilsyneladende udfra den logik, at alt hvad præsidenten sagde god for per automatik ikke var tortur - ellers ville præsidenten ikke have godkendt det.

Ikke overraskende giver omtalen en et indtryk af en virkelig likable fyr. Og man undrer sig over, når vi nu avler 25 millioner svin om året i dette land: hvorfor kunne han så ikke være en af vore?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: