Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 11. februar 2010, kl. 22.56

Jeg kan ikke finde hovede eller hale

...det må jeg ærligt indrømme. Men prøv at gå på DR Nyheders forside, og hør den optagelse der er, af samtale med Jacob Winther - og læs artiklerne. (Jeg kan ikke linke til optagelsen direkte, derfor den lidt omstændelige måde.)

Det er ikike fordi man bliver meget klogere af den (lange!) optagelse (fra i efteråret), og man skal nogen minutter ind inden det bliver relevant. Men det er alligevel interessant at høre, hvis man går lidt op i sagen - fordi man føler man kommer mere ind bagi hvordan det foregår mellem journalister og spindoktorer.

Og så siger Jacob Winther jo iøvrigt efterfølgende til Politiken her til aften, at det ikke passer hvad han dengang sagde: at han havde hørt rfra TV2, at det var jægerkorpset selv der var læk.

Men det virker ihvertfald som om historien længe har kørt internt i journalistkredse, at lækken er at Jacob Winther har ringet til TV2s Rasmus Tantholdt. Og at Rasmus Tantholdt selv har fortalt det videre.

Jeg begynder at forstå historierne fra Watergate, med de folk der sad klinet til radio og tv gennem måneder, for at høre seneste udvikling. Også selvom det ikke altid var til at forstå hvad tingene lige handlede om.

Nå - med al den snak om lækker, trænger vi vist til noget relevant musik?


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: