Leoparddrengens
Public Key

mandag den 8. februar 2010, kl. 22.44

Fra statsministerens pressemøde i morgen

Jeg er via en læk i Forsvarsministeriet kommet i besiddelse af første side af Lars Løkkes manuskript til hans ugentlige pressemøde i morgen Jeg skal beklage det slutter lidt pludseligt, men det er jo vilkårende, ellers skulle jeg selv digte en afslutning. (Jeg har lovet at sige, at det ikke er Jacob Winther, som er lækken.)

Velkommen til!


Ja, I har jo måttet undvære mig en uge, jeg var som bekendt på Tenerife i sidste uge - dejligt sted, selvom det regnede hele tiden. De af jer som har lyst til at blive hængende efter mødet er velkomne til at blive og se på feriefotos.


Nå, men - det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at jeg og regeringen har fået dårlig presse på det sidste - skam jer (smil!). Det kan godt virke lidt underligt og uretfærdigt, for I virkeligheden går det jo meget godt. I sær i lyset af det økonomiske morads vi overtog fra den socialdemokratiske regering tilbage i 2001.


Men jeg er nået til den konklusion, at det hele bare er en ond cirkel, som skal brydes. Så jeg vil sørge for I får nogle mere positive historier at skrive om.


Derfor er det mig en glæde, at kunne fortælle jer, at min dejlige kone, Sólrun, stiller op i en specialudgave af TV2s Vild med Dans, som vil løbe over skærmene fra starten af marts.


De øvrige deltagere er fortsat en hemmelighed - men jeg har fået lov til at røbe, at en af jeres kolleger, som pludselig havde tid til det, vil være at finde der: TV2s egen Kaare R. Schou skal også ud og svinge


Og her slutter papiret så.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: