Leoparddrengens
Public Key

søndag den 7. februar 2010, kl. 22.20

Dejlig søndag

Det har ellers været en ganske fortrinlig dag i dag. Børnene har hygget sig (det meste af tiden), og jeg har fået nogle inspirerende idéer, som jeg glæder mig til at gøre noget konkret ved i næste uge - er såmænd så småt igang allerede, nu børnene er lagt.

Og så har jeg lige afsluttet at læse Den Hemmelighedsfulde Ø af Jules Verne for den ældste, den første Verne bog jeg selv fik læst op, så det har været sjovt at genopleve den. Og iøvrigt også lidt fedt at læse lidt ældre og mere omstændelig litteratur op - det kan ikke være Harry Potter det hele. Og jeg kan mærke han synes det er interessant med tidsskiftet, også selvom han bliver utålmodig indimellem.

Jo - det har været en god dag!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: