Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 9. februar 2010, kl. 09.57

Et år med Google Analytics

Det var igår et år siden jeg indførte Google Analytics her på bloggen. Og så skulle man da være et skarn, hvis man ikke lige tager sig tid til at lave nogle lister for det forløbne år, på den baggrund:

Top 10 sidevisninger:

 1. Forsiden 
 2. Noomi Rapace Nøgen /Noomi Rapace Nude 
 3. Quiz Svar 
 4. Stakkels Kokke 
 5. Arkiv: Oktober 2008 (den side man kommer ind på ved søgning på "leoparddrengen") 
 6. Arkiv: April 2009 
 7. I seng med Leoparddrengen  
 8. Kildekritik 
 9. Olicom 
 10. Fisting 101 

Top 10 søgeord:

 1. leoparddrengen
 2. noomi rapace nude
 3. olicom
 4. noomi rapace nøgen
 5. min italienske drøm
 6. divya das
 7. olicom aktier
 8. barberede kvinder
 9. casa danese rosora
 10. casa dei danese

Top 10 over mest besøgende lande

 1. Danmark
 2. Sverige
 3. Norge
 4. Italien
 5. Tyskland
 6. USA
 7. Storbritannien
 8. Grønland
 9. Spanien
 10. Brasilien

Og så gik Google Analytics ned. Men jeg ved egentlig heller ikke, om jeg kunne finde på flere (u)interessante analyser, jeg havde lyst til at bringe.

(Og jeg synes det er lidt sjov, at jeg tilsyneladende er en af de største eksperter på Olicom Aktien - muligvis fordi deres eget site er så håbløst. Men jeg ville da ikke synes det var særlig sjovt for dem, at mit indlæg tilsyneladende er noget af det første man læser, når man vil læse om Olicom? Men dem om det - min investering er trods alt kun nogle få kroner værd.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: