Leoparddrengens
Public Key

søndag den 18. januar 2009, kl. 21.17

Journalistik?

En ny bankpakke er netop "vedtaget" (siger de i tv-avisen - jeg går dog udfra den skal i gennem de grundlovsbestemte 3 behandlinger i folketinget først) - med deltagelse af alle partier bortset fra Enhedslisten.

Selve pakken skal jeg ikke umiddelbart gøre mig klog på; men hvad der undrer mig er, når der nu er et parti som ikke stemmer for pakken, at journalister ikke står i kø hos dem for at få at vide, hvorfor de ikke stemmer for - og hvorfor de ikke viderebringer den oplysning til os.

Og samtidig synes jeg også det er tegn på hvor dårligt Enhedslisten fungerer i den nuværende opsætning: hvorfor går de ikke ud og råber op om hvad der nu er så forfærdeligt ved denne pakke (hvis den altså er så forfærdelig). Jeg har efterhånden indtryk af at de sidder med 4 mandater, som ikke bare ikke vil noget, men heller ikke gør noget.

(Så var det i øvrigt lidt pudsigt med Lene Espersen, der forklarede bankpakken med at nu skulle bankerne til at være mere konservative & ansvarlige, og ikke give alle de der risikable lån; når hele hensigten med bankpakken er overhovedet at gøre bankerne villige til at ville/kunne yde lån; eller sagt på en anden måde: hendes erklærede mål var i den grad opfyldt uden at lave nogen som helst pakker.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: