Leoparddrengens
Public Key

fredag den 23. januar 2009, kl. 22.15

Writers Block


Har ellers haft en del jeg gerne ville have skrevet i ugen, men har været for smadret til de lange indlæg. Havde for eksempel planlagt et langt retrospektivt indlæg om fucking Dubya i tirsdags - men en sprængning af blodkar i øjet (eller noget i den dur) gjorde jeg ikke kunne have linser på, og stavrede nærmest blind rundt hele dagen, med efterfølgende total-hovedpine.


Hvem ved, måske får jeg alligevel lavet det på et tidspunkt - men det er lissom ikke helt så aktuelt nu.


Og var jo så nok den eneste i verden (stort set) der ikke fik set Obamas tiltrædelsestale direkte. For det første var jeg jo blind som en flagermus, for det andet ville ungerne se Ninja Turtles, og orkede ikke kamp om fjernsynet på det tidspunkt. Så de fik det, og jeg prøvede i det mindste at høre den på nettet; men dr.dk var overbelastet, så det fik jeg kun nogle hak ud af. (Og, ok, det kunne jo så tyde på jeg ikke var den eneste som ikke fik den at se...)


Har så også nogle andre tanker og idéer i støbeskeen, em de er ikke rigtig modnede endnu - så dem gemmer jeg lidt.


Men kan da meddele at jeg er ved (som en af de sidste 10 danskere) at være færdig med Stieg Larsson/Millenium-trilogien - og må sige at jeg ser frem til Mænd Der Hader Kvinder-filmen, især efter jeg så dette billede af frk Salander. Det er altså ret meget lige i skabet. (Hun minder mig i øvrigt meget om Waya.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: