Leoparddrengens
Public Key

mandag den 18. maj 2009, kl. 00.43

Do androids dream of electric phones?

Jeg er ikke en mobil fetishist - langtfra. Jeg bruger i øjeblikket en ret gammel Nokia, som jeg købte på QXL for et års tid siden; da min tidligere Nokia blev tabt på Amigo, med en efterfølgende skade af en stilethæl gennem de indre dele. (Derfor tager jeg ikke længere mobil med i byen.)

Nokia har været mit mærke siden Matrix (og før havde jeg ikke mobil, så det vil sige altid). Det er nok den bedste og mest effektive product placement der nogensinde er lavet.

Men efterhånden kunne jeg godt tænke mig noget mere fancy - og da jeg jo gerne sælger min sjæl til Google, så jeg meget gerne at det var muligt at få en telefon med Android indbygget. Men det lader åbenbart vente på sig. Men forhåbentlig bliver tålmodigheden engang belønnet. Eller noget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Erna sagde ...

Jeg læste så sent som igår, at analytikerne mente, at lige præcis den telefon mangler wow-effekt.

Leoparddrengen sagde ...

Nu er det jo ikke en bestemt telefon, Android er et styresystem.

Men det er nu heller ikke så meget en crowd-pleasing wow-effekt jeg går efter; det vil vise sig når de rent faktisk kommer på markedet om det er noget jeg vil gå efter.