Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 7. juli 2010, kl. 23.05

At få tilsendt mail med nye kommentarer på din Blogger-blog

Det er så endnu et af de ret basale spørgsmål jeg besvarer her - men jeg er stødt på flere som har haft problemer med det, så jeg ville alligevel lige videregive som tip.

Jeg tror nok problemet som oftest skyldes, at det bliver rodet sammen med kommentarmoderation, og det er noget andet.

Anyway - du vil garanteret gerne modtage en mail, når nogen skriver en kommentar på din blog. Og hvis du ikke har nogen øsnker om kommentarmoderation gør du det på følgende måde:

Fra Betjeningspanelet i Blogger vælger du fanen Indstillinger, og under denne punktet Kommentarer. Du går helt ned i bunden af siden . I feltet over knappen Gem Indstillinger skriver du den emailadresse, som skal modtage beskederne. Du kan godt skrive flere adresser (op til 10) så skal du bare sætte komma mellem hver adresse.

Når du har gjort det, trykker du Gem Indstillinger - og så skulle det være det!


Ønsker du derimod at slå kommentarmoderation til, og modtage besked når der kommer nye kommentarer, som der skal tages stilling til om må komme på bloggen skal du gøre det længere oppe på samme side:

(Husk stadig Gem Indstillinger efter udfyldning.)

Man kan også have begge email-forme aktiveret - men jeg har svært ved at se relevansen, medmindre man er mange som skriver på bloggen.

Og - lad nu være med at skrive min mailadresse, ikke... ;)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

jeg har problemer med at få vist de forskellige ikoner til at dele en post i bundet af indlægget.

Du ved Buzz, twitter, FB, osv.

De kommer bare ikke frem.

Leoparddrengen sagde ...

Næ, det gør mine da i øvrigt heller ikke. Jeg synes så heller aldrig jeg har slået det til, men det står det til at være. (Og kunne heller ikke huske jeg har set det før.)

Jeg ved ikke om det er det samme, men jeg har én gang før været ude for, at indlægslayoutet ligesom var fastlåst - så jeg ikke kunne ændre på features, eller flytte rundt på ting.

Dengang fik jeg det fikset sådan her. Men som jeg også skriver - tag lige en backup først, hvis du prøver det, for det havde altså nogle bi-effekter da jeg gjorde det.