Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 8. juli 2010, kl. 14.58

Invitation til gæsteindlæg

Jeg har modtaget et google spørgsmålHvad kan kvinder lide ved mænd?

Og det er selvfølgeligt noget jeg godt kunne væve og gætte lidt på - som jeg gjorde ved spørgsmålet om de nøgne mænd - men jeg ville ikke føle mig rigtigt kvalificeret, og ville ikke føle jeg kom ind i alle kroge (det sagde hun også i... nånej).

Så jeg tænkte, at det sikkert er noget nogle af mine læsere* har bedre bud på - og hvorfor så ikke gøre et eksperiment med sådan nogle gæsteindlæg?

Så forfat meget gerne et indlæg under den overskrift, de vil så blive publiceret løbende, med navn & link etc. Jeg forbeholder mig ret til ikke at bringe indlæg, men man skal være ret ihærdig for at slippe udenom nåleøjet (medmindre man spam'er). Der er ingen deadline som sådan, hvis jeg får tilsendt noget om 10 år, vil jeg sikkert også gerne bringe det...

Mail-adresse kan man finde ved at trykke på kontakt-knappen i øvre, venstre hjørne - eller hvis den ikke virker, hvad den åbenbart pt ikke gør for alle: leoparddrengen -at- gmail -dot- com.

* Jeg hører selvfølgelig også gerne fra de som ikke er mine læsere, hvis ordet om muligheden for gæsteindlæg skulle sprede sig - det er ikke et must :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

årh jeg er allerede igang med at forfatte det indlæg i mine tanker.. er der en grænse for hvor langt det må være???

;)

Etstykkemedlis sagde ...

og så virker kontakt knappen forresten ikke.. ik for mig ihvertfald, så en emailadresse??

Leoparddrengen sagde ...

Der er ingen begrænsninger i længde, udover hvad Googles servere kan klare - og det er vist en hel del...

Jeg må kigge på hvad der sker for Kontakt-tingen. Den virker fint for mig, men prøver så med forskellige browsere. Mailen er såmænd meget simpelt leoparddrengen -at- gmail -dot- com.