Leoparddrengens
Public Key

fredag den 9. juli 2010, kl. 14.46

Hvad kan kvinder lide ved mænd?

Gæsteindlæg af little miss phoenix, pandekagebager og superheltinde - Leoparddrengen takker

Nu kan jeg jo ik svare for hele kvindekønnet… men jeg kan svare for mig. Og der er bare rigtig rigtig rigtig mange ting jeg godt kan lide ved mænd. For dem der kender mig vil det her jo næppe komme som en overraskelse… Jeg er stor fan af mænd. Og hvorfor? Fordi i er skønne. Fordi i får mig til at smile, til at grine, til at undres, til at græde, til at vokse, til at udvikle mig, til at elske, til at hade, til at leve.
Jeg kan lide den måde i går op i fodbold på. Jeg ved der sidder hundredtusindvis af kvinder som hader det, men jeg elsker den entusiasme, den uskyldige glæde, den livsvigtige betydning det har for jer.
Jeg kan lide, at i er vilde med kvinders ben i sommervarmen. Vi er også vilde med jeres arme, jeres brystkasser og jeres sommersmil.
Jeg kan lide fornemmelsen af en mands krop tæt op af min, uanset om det er et knus, eller en tæt omfavnelse efter at have elsket.
Jeg er vild med den naive måde i tror i kan ordne alting på. Måske det ikke er naivitet, nærmere optimistisk positivisme blandet med en meget stærk tro på jer selv.
Jeg kan lide at i tænker helt anderledes end vi gør.
Jeg kan lide at i er praktiske når jeg selv er lost.
Jeg kan lide at i er ærlige, også selvom det ikke er altid jeg har lyst til at høre sandheden.
Jeg kan lide når i tør være sårbare, men også når i er stærke.
Jeg kan lide den måde i kan se på en hysterisk kvinde og tørt spørge om hun er færdig.
Jeg kan lide den måde i kan overraske mig på. Lige når jeg tror i overhovedet ikke har en romantisk knogle i kroppen, gør i et eller andet som bare får mig til at smelte.
Jeg kan lide når i giver mig et indblik i jer selv. Når i åbner op og pludselig deler noget med mig, som får mig til at holde endnu mere af jer.
Jeg kan lide de mænd som overhovedet ikke kan danse, men som gør det alligevel, fordi de bare bliver fanget af musikken i øjeblikket.
Jeg kan lide de mænd som har en eller anden nørdet hobby som de bare går sindssygt meget op i, på trods af at det umiddelbart virker tåbeligt.
Jeg kan lide de mænd som tør være dem selv.
Jeg kan lide den måde i dufter på.. især på en sommerdag
Og jeg kan lide den måde i smager på, i hvert fald for det meste;)


Men det jeg allerbedst kan lide ved mænd? At i får mig til at føle mig som kvinde.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: