Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 7. juli 2010, kl. 17.06

Donut-fersken

Da jeg åbenbart er blevet nettets, eller ihvertfald Googles, ekspert på paraguayo-frugt, skal jeg gøre opmærksom på, at de her donut-ferskner som Netto altså sælger i denne uge, retteligen hedder paraguayo. Også selvom de er fra Spanien.

Ikk'os, Netto?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

men altså Leo du kan jo nok se, at det er MEGET sjovere at skrive "Donut-fersken" i sin reklame ik!?

Anonym sagde ...

Jamen det skal jo hedde noget danskerne fatter ikke;-) og så må man jo se på hvad det ligner...de kunne også kalde det"ferskner der ligner de har fået smæk med et boldtræ"...men det er nok for langt. Ps...er pt i Dk , så kan man få lov at kigge med på din blog..her er ingen kinesere der censurerer dig;-)FRU LANG

Leoparddrengen sagde ...

@Begge

Jo, synes også det er fint nok de kalder dem det - eller tøffel-ferskner, eller noget. Synes bare også lige Netto så i teksten kunne skrive hvad de egentlig/også hedder - jeg går jo meget ind for folkeoplysning.


@Fru Lang

Godt at høre man har dig som besøgende, mens tid er - men synes godtnok det er trist at du + 1/4 af klodens befolkning afholdes fra det i det daglige! Jeg tør slet ikke tænke på hvad mine besøgstal ville være, hvis der ikke var den censur. :)