Leoparddrengens
Public Key

mandag den 7. juni 2010, kl. 03.14

Jeg sælger ud

Det er ikke for det, jeg kan stadig ikke li' Facebook. Bestemt ikke.

Men ind i mellem kan jeg se, at nogle har linket til nogle af mine indlæg, eller anbefalet dem, eller hvad ved jeg. For i en dag eller to kommer der pludselig en del hit fra Facebook, som så ophører - det er jo et flygtigt medie.

Så nu har jeg altså tilføjet sådan en Synes godt om-satan i bunden af hvert indlæg - og forestiller mig at det er vejen til viral hæder, ære og verdensherredømme. Den kan så kun ses, når man er inde på det enkelte blogindlæg, ellers ville hele forsiden jo blive plastret til med Facebooks grimme logo.

Hvis nogen skulle være interesserede i at gøre det på egen Blogger/Blogspot blog, kan jeg henvise til denne udmærkede vejledning i at til føje en Synes godt om-knap til sin blog.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: