Leoparddrengens
Public Key

fredag den 11. juni 2010, kl. 10.31

Google: Kan kvinder lide nøgne mænd

Et lidt pudsigt spørgsmål (og lidt apropos indlæg om nøgne fodboldspillere).

For jeg går da ud fra, at de fleste kvinder kan lide nøgne mænd - ellers ville det blive ret svært at føre arten videre. At det så helst skal være på kvindens præmisser de ser disse nøgne mænd, er noget andet. Der er vist ikke så mange kvinder, der er specielt vilde med blottere, for eksempel.

Men jeg skal da gerne indrømme, at det er sværere at svare på end så mange andre spørgsmål - især som mand. Men altså: jeg gætter på svaret er klart ja.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

altså nu har du jo læst mit indlæg... JEG kan ihvertfald rigtig godt li nøgne mænd:D

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det anede mig ;)

Anonym sagde ...

også her..

LilleQ

Leoparddrengen sagde ...

Er spændt på om nogen melder sig som ikke kan lide nøgne mænd...