Leoparddrengens
Public Key

søndag den 6. juni 2010, kl. 05.08

Kate Winslet nøgen

Jeg sad her til aften og så en ganske udmærket film med Kate Winslet og Kevin Spacey, Life of David Gale. Som tager dødsstrafspørgsmålet op, og har et ganske twisted plot.

Man kan ikke komme udenom at det er en smuk scene
Men det var en lidt underlig oplevelse, for jeg kendte plottet, men kunne ikke huske filmen. Jeg kan så se den er "bogmatiseret" - det er ikke normalt noget jeg ville give mig i kast med, men jeg tror faktisk i det her tilfælde jeg har læst bogen, uden at vide den først var lavet som film.

Anyway. Selvom Kate Winslet på ingen måde er nøgen i den film (tilgengæld er Laura Linney nøgen, for googles skyld) kunne jeg ikke lade være at tænke på, at Kate Winslet vel er en af ganske få skuespillere, som har påtaget sig mange nøgenroller - og stadig har fået lov til at modtage en Oscar.

I kombination med, at Kate Winslet ikke ligger under for Hollywoods mærkværdige størrelse 32 idéer om hvordan hunkønsvæsner ser ud, mener jeg godt man kan tale om den muligvis mest integritetsfulde i kombination med dygtigste skuespillerinde i filmens verden i dag.

Så en hyldest til hende!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

HØRT!! Jeg er så enig så enig

Leoparddrengen sagde ...

:)