Leoparddrengens
Public Key

mandag den 7. juni 2010, kl. 03.34

Bloggalicious bedes kigge væk

Tak til Bloggalicious for at gøre mig opmærksom på en Sys Bjerre sang, Alle Mine Veninder. Selvom jeg ikke er sikker på, at hun bliver glad for at have gjort det. Jeg var nemlig ikke klar over sangens eksistens - men jeg hører så heller ikke DR Boogieradio. Jeg hører nu heller ikke P1.

Men jeg var så selvfølgelig straks inde og finde den på YouTube, for jeg kan godt li' Sys Bjerre. Og synes da også den er ganske udmærket - og en dejlig Københavnervideo. (Er det Bangles' Walk Like an Egyptian den minder mig om?)Ceterum censeo Facebook esse delendam.

6 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

og tak til Leo for at gøre MIG opmærksom på den!

Den er FED..

Annika sagde ...

Uh, hun er jo lidt anstrengende hende Sys der. Men når jeg lige muter den så kan jeg godt li den, so du siger - dejlige København :-D Men får dog tics af skorstensfejeren. SÅ KOM DOG NED AF DET TAG i stedet for at stå der og flagre, blev der sagt sagde mormor. Så gammel blev jeg åbenbart lige.

Leoparddrengen sagde ...

Jeg kan så altså sådan set meget godt lide musikken også. Men smag og et cetera.

Må så tilstå, at jeg også blev nervøs af den skorstensfejer! :)

Bloggalicious sagde ...

Årh NEEEJ - er der ikke lige en, der gider hente en stor kniv eller vise mig, hvordan jeg klæder mig ud som den sagnomspundne russiske roulette? Jeg ved ikke, hvad der er værst - hendes virkelig grimme fjæs eller hendes ækle stemme??? Men det er fair nok, vi kan jo ikke allesammen juble over det samme - og jeg ved næsten heller ikke, hvem jeg bryder mig mindst om: Sys eller Colombia-tøsen, som du også er vild med ;-)

Nu orker jeg ikke at lave et ordentligt HTML-link, men djz.dk synes heldigvis heller ikke om nummeret: http://www.djz.dk/musik/pladeanmeldelser/6741/

Leoparddrengen sagde ...

Men jeg SAGDE jo du skulle lade være at kigge?!

Nåhmenalså, når nu skaden er sket. Nej, vi kan jo ikke alle have samme smag, og gudskelov for det. Jeg tror bare at vi må konstatere, at inden for pop peger vi i ret forskellige retninger - jeg tror heller ikke der har været noget fra dine musikarkiver, der har sagt mig noget endnu.

Men det er jo godt - tænk på alle de kunstnere med videre som ikke ville have noget at lave, hvis alle ville høre det samme.

Bloggalicious sagde ...

:-)