Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 22. april 2010, kl. 10.19

Denne weekend

Det bliver vist en ikke-weekend i-byen-mæssigt, for jeg har børn uden for nummer, har jeg erfaret. Det vil sige, det har jeg ikke lørdag, men jeg skal hente børn ved 9-tiden søndag morgen, og så er det nok ikke særlig smart at være alt for bagstiv & træt...

Jeg havde ellers lidt planer, men Asia Argento kunne jo alligevel ikke komme, så den del gør ikke så meget. Lørdag havde jeg så planer om at gå til SIOs støttefest i Kødbyen - det forestiller jeg mig kan blive... interessant? Det ærgrer mig lidt at det ikke bliver til noget for mit vedkommende.

Så endnu engang bliver byen uden dansende leopard - det begynder at presse sig på i mig, kan jeg godt mærke. Forhåbentlig for jeg dog revanche på et tidspunkt, eks'en har lovet at jeg nok skal få de dage igen engang. (Det har jeg nu hørt før.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: