Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 21. april 2010, kl. 15.25

Prinsesse Madeleine nøgen

Da jeg kan se, at den svenske prinsesse har god grund til at hæve forlovelsen, forestiller jeg mig, at mange tænker som mig - at det kunne være man skulle prøve at score hende - og dernæst: om der da ikke skulle være nogle nøgenbilleder af prinsesse Madeleine.

Og så er det jo oplagt at lave sådan et indlæg, som del af min serie på den front. Jeg tror dog ikke der er så meget at finde - jeg fandt dette hvor hun ganske vist viser en del hud, men så heller ikke mere. En topløs prinsesse Madeleine kan det vel ikke engang falde ind under.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

SEO-Konsulenten sagde ...

Det er vigtigt at huske, at det her naturligvis er et internationalt spørgsmål, derfor skal man måske lige understrege at overskrifter er Princess Madeleine nude eller Princess Madeleine naked eller Prinsessan Madeleine naken.

SEO-Konsulenten sagde ...

Og så må jeg også huske, i anledning af det kongelige bryllyp i Sverige, at sige at dette indlæg jo næsten lige så godt kunne have handlet om Prinsesse Victoria nøgen, eller rettere Kronprinsesse Victoria nøgen (på engelsk Princess Victoria nude eller Crown Princess Victoria nude).