Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 21. april 2010, kl. 14.38

Vi har for få helte i Danmark

Henrik Kornmaaler i heroisk positur
Derfor foreslår jeg at vi gør pilot Henrik Kornmaaler, som i går med fare for liv og lemmer, fløj et Cimber Air propelfly lige ind i i den usynlige askesky - for vores allesammens bedste, for videnskaben og for lufttrafikken - uden at vide hvilken skæbne der ventede ham - til officiel folkehelt.

Ordentlig pilot-modtagelse - Lindbergh i NY
Jeg mener det mindste vi kan gøre for ham, er at give ham en parade ned ad Vesterbrogade i København, hvor vi kan smide konfetti ud af vinduerne, for at vise vores taknemmelighed.

Og han så kan blive hyldet på Rådhuspladsen med pandekager og vink fra balkonen og hvad dertil hører!

Og flyet han fløj i kan passende omdøbes til Spirit of Eyjafjallajökull, og komme på museum når det engang er færdig med at blive undersøgt.

Hvis jeg ikke var så træt af det der Facebook, at jeg næsten ikke gider åbne for det, ville jeg oprette en fan-side for ham. Men idéen er hermed givet videre. Og hvis nogen laver en, skal jeg nok melde mig ind.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: