Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 27. januar 2010, kl. 02.27

Stress-test til HaitianerneScientology er nu parat i Haiti. Hvor de med deres velprøvede og dokumenterede metoder vil hjælpe til i katastrofen.

Det fremgår ikke helt hvordan det foregår, men det er vel noget med nogle bøger af L. Ron Hubbard - som jeg forestiller mig de sælger med stor rabat, helt op til 50%, i lyset af den nød de lokale er i efter jordskælvet. (Og så må de få billeder af jordskælv på næste udgave af Dianetik, i stedet for den dér vulkan.) Samt selvfølgelig nogle stresstests, så man kan komme på kursus.

Uheldigvis havde de på det fly der skulle afsted også givet plads til en del læger og sygeplejersker - men der gik kage i det, så kun lægernes medicin kom med flyet. Lidt uheldigt, da Scientlogy jo ikke bruger den slags - men de troede vel lægerne var psykiatere, og mente det var en god gerning at skille dem fra deres medicin?

Nå, men lægerne og sygeplejerskerne stod altså tilbage på startbanen i New York - Scientology siger selv det var beklageligt, men glæder sig dog over at deres egne folk nåede frem - de var bange for forsinkelserne ville blive for store, så de måtte hellere komme afsted, så var det bare synd for de efterladte.

Jeg ved ikke helt om jeg skal grine eller græde.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: