Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 27. januar 2010, kl. 16.03

Bliver han aldrig klogere?Omkring den seneste læk i fra forsvaret, som ifølge forsvaret selv bragte danske soldater i fare, afviser Søren Gade at lækken stammer fra forsvaret:

I en kortfattet pressemeddelelse henviser Søren Gade til, at han allerede i sommeren 2007 oplyste til Folketinget, at Forsvarsministeriet ikke var bekendt med, at oplysningerne vedrørende udsendelsen af Jægerkorpset til Irak i april 2007 skulle være lækket fra kilder i Forsvarsministeriet, regeringen eller statsadministrationen.

Hvis jeg var ham, ville jeg være mere forsigtig med hvad jeg kategorisk afviser - belært af tidligere erfaringer:

Tilbage i september/oktober lød det fra Søren Gade, på spørgsmålet om jægerbogsoversættelsen kom fra forsvaret selv: Nej. Jeg sidder helt ude på planken, og hvis det nu skulle vise sig at være rigtigt, så er jeg på vej ned i vandet, og det kan jeg garantere dig for, at det er den ikke.

Men han har åbenbart fundet ud af, at vandet slet ikke er så vådt, som man skulle tro, når man kigger på det oppefra. Eller udefra.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: