Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 26. januar 2010, kl. 15.33

En idé til 28 årige kvinder

Aurelia fortæller, hvordan hun ikke ser lyst på jobudsigterne, på grund af sin alder, da potentielle arbejdsgivere jo så ser den potentielle arbejdskraft gå op i barsel & bleskift.

Jeg ved ikke, hvad jeg ville sige til at arbejde hos en så stereotyp arbejdsgiver, men jeg er jo heller ikke kvinde, og kan således ikke ikke fuldt sætte mig ind i det.

Men her er løsningen: sig du allerede har børn. En dreng og en pige. Den ældste er 4-5 den yngste 1½. Lad skinne igennem at du ihvertfald ikke skal have flere (enten fordi du af anatomiske/medicinske ike kan, eller bare ikke vil... lad den hænge i luften, det bliver der ikke spurgt ind til).

Og, ja, dem har du da lige fået mens du iøvrigt klarede alt det der står på dit CV. Heldigvis har du en dejlig mand, som tager sin del af slæbet. Og de er velanbragte i dejlige institutioner, hvor børnene elsker at være - så meget at I aldrig kunne finde på at blokere institutionen, lige meget hvad.

Det er måske ikke helt pænt at romantisere sin familiesituation på den måde, men det kan man jo blive nødt til, hvis arbejdsgivere er sådan nogle idioter.

Og det bedste af det hele: du får mulighed for at tage barns første sygedag indimellem, og kan undgå tidlige/sene møder med henvisning til at du er nødt til at hente børn. I det hele taget får du mange undskyldninger for ikke at deltage i alt muligt crap.

Og, hvis du har lyst, kan du komme socialt ind på andre forældre på arbejdet, og fortælle om hvad Henriette-Amalie og Gregor-Hannibal nu kan.

Så er der selvfølgeligt lige firmaskovturen, eller andre sociale event arbejdet måtte finde på. Her er du nødt til at finde på undskyldninger til ikke at møde op med mand & børn; men helt ærligt, det er jo ikke at gå glip af noget, den slags arrangementer hvor børnene er inviteret er der alligevel ikke noget sjovt ved.

Alternativt, hvis du meget gerne vil til den der skovtur, kan du sikkert låne nogle børn af en veninde eller noget, som sikkert gerne vil have en fri-eftermiddag.

Jeg har faktisk svært ved at se nogen ulemper ved forslaget?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Aurelia sagde ...

Haha, det er et af de bedste forslag jeg har fået til dato :D
Det kan da umuligt gå galt! Og som en ren bonus får jeg mulighed for at få den perfekte familie, jeg altid har ønsket mig - uden alt besværet.
Tror også jeg lige skal smide et nedlagt landbrug og en sort labrador ind i den historie også

Leoparddrengen sagde ...

Man kan jo godt peppe virkeligheden lidt op ind imellem! ;)