Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 19. december 2009, kl. 22.17

Fødselsdagsgave

Så fik jeg ellers en fødselsdags/julegave - hele Battlestar Galactica serien i en samlet pakkeløsning! Hvor jeg påtænker at se det/de første afsnit lige om lidt.

Min far var jo så kommet hjem fra dåbsrejse, og det her eksotiske land. Som forventet havde han - lige bortset fra selve dåben - brugt det meste af tiden på sit hotelværelse, hvor han kunne læse, se film og pimpe i fred.

Jeg spurgte ham til hvordan han havde oplevet solnedgangene - for de skulle jo være sådan her *knips*. Det havde han ikke lige lagt mærke til - og var i øvrigt ikke lige klar over om der skulle være noget specielt ved solnedgangene? Eller om det egentlig var et tropisk eller subtropisk eller tempereret land han var i?

For helvede, xxx er nok det mest notorisk ækvatoriale land - måske lige bortset fra Ecuador?! Det bliver ikke mere tropisk! Sagde jeg.

Nå... sagde han. Det havde han ikke lige så meget styr på.

+ jeg hørte nogle flere meget upraktiske historier om brormands håndtering. Nogle gange forstår jeg ikke det der med gener. Selvom jeg egentlig kan genkende dem hele tiden i min famile, kan de altså benyttes meget, meget forskelligt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: