Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 16. december 2009, kl. 16.19

Splash

Jeg synes det er lidt morsomt med Daryl Hannah, der er til klimatopmøde - og bliver ved med at blive nævnt som værende kendt fra filmen Splash. Det er godtnok ikke den film jeg mest husker hende fra - hvis jeg var hende ville jeg nok hellere huskes fra rollerne i Blade Runner og Kill Bill, selvom det ikke var hovedroller.

Men jeg kan godt huske at jeg var inde og se Splash i midtfirserne. I et pubertæt håb om gode nøgenscener. Der var vistnok lidt, men jeg husker det som om jeg forlod biografen ret skuffet - så hellere Polterabend for Viderekomne. Jeg tror ihvertfald ikke dengang jeg regnede med, at filmen ville blive nævnt i forbindelse med et stort internationalt topmøde på dansk grund, som handler om menneskets fremtid på planeten.

Men Splash er også lidt fornemmelsen man har af hvordan det går på topmødet - en større vandgang. Selvom det er meget svært at finde hovede og hale på hvad der egentlig er gang i. Men det gør mig ikke ligefrem mere optimistisk at Lars Løkke nu er den officielle formand.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: