Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 19. december 2009, kl. 07.08

Jeg kan ikke mærke mine ben!

Okay, det kan jeg så en lille smule. Men det var godt nok en kold hjemtur som Corrosive. Kold, kold vind. Endnu en ting der får mig til at undres over hvordan vi superhelte klær os.

Ellers: opsummering. Well, jeg havde det fint nok. Men egentligt - især fra et dansemæssigt synspunkt - dødssyg aften. Lyden skulle på grund af ejerens mærkeligheder være skruet ned, hvilket gør det ret umuligt at danse når der kommer lidt gang i den. Og det blev så yderligere besværet af at dansegulvet blev indtaget af stole (ikke mærkeligt når der ikke rigtigt bliver danset).

Men så fik jeg snakket en del, for eksempel med bil-fyren fra Frankrig som var her på grund af Klimatopmødet. Og fik hjulpet nogle søde folk til at slå highscore i Trivial Pursuit spillet.

Og fik anbefalet Avatar til gud og hver mand.

Så fint nok - men ikke en nat som går over i historien.

(Kan dog godt finde på at sende skjulte meddelelser. Og når man kommer hjem og det er så koldt, savner man juni!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: