Leoparddrengens
Public Key

mandag den 14. december 2009, kl. 12.01

A first for everything

Igår min første ædru fødselsdag i mands minde.
Og den første hvor jeg ikke modtog nogen gaver. (På dagen altså, jeg har fået/får dog nogle...!)
Og den første hvor jeg hverken så familie eller venner (bortset fra egen avl).
Og den første hvor jeg brugt natten før og efter på at trøste barn med falsk strubehoste.
Og den første hvor jeg gik i seng inden midnat.

Når det alligevel blev lidt fødselsdagsagtigt, som M var så venlig at være bekymret for, skyldtes det især cyberspace. Hvor jeg da modtog en del mails, med gode hilsner. Og også hilsner her på bloggen. Og endda indlæg & hilsnerDukkefortællingen.

Og så lovede børnene da også i går at være ekstra flinke. Hvad de da også i høj grad var; så det var jo også lidt fødselsdagsagtigt. Og jeg fik faktisk - som rest af mine planer - set første halvdel af første film i Ringenes Herre med den ældste, så nu er vi igang. Og han er godt tilfreds indtil videre - men det passede vist meget godt kun at se første halvdel, jeg kunne mærke han var ved at være mæt.

Nu er de så begge hjemme, for den ældste vågnede også syg i dag; men vi hygger os.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Annika sagde ...

Jamen ih - Tillykke med dagen :-) (bedre sent osv)

Leoparddrengen sagde ...

Takker ;)

Erna sagde ...

Alt for min Leo!

Og hvis jeg ikke sad og kæmpede mod 30 års feministisk analyse af O's Historie, så ville jeg bage en kage til dig.


Men hvad siger du til kage engang i januar? En lille fræk leopardkage?
Her ude på lårteøen?

Leoparddrengen sagde ...

Nu er jeg generelt ikke den store kagespiser (og jeg har læst hvad du skriver om dine kreationer :) ) - så måske ville jeg være mere på noget vodkasmoothie eller sådan, men lad os se når januar nærmer sig?