Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 16. december 2009, kl. 22.38

Hvid RøgSnefaldet og udsigten til snestorm fik mig til at fantasere om, at det kunne være ganske interessant om alverdens ledere skulle sne inde i Bella Centret på fredag. Hvis de blev tvunget til at fortsætte forhandlingerne om at undgå global opvarmning på grund af snestorm.

Det vil der være en vis ironi og retfærdighed i.

Tanken ledte så til, at det jo nok ville kræve, at diverse snerydnings- og beredskabsfolk nægtede at rydde til centret. Og det ville da ogå være storartet.

Men den tanke ledte så videre til: Her ville faktisk være et punkt hvor civil ulydighed og folkets vilje kunne gøre noget fornuftigt. Have et formål. I modsætning til forkølede forsøg på at bryde ind i Bella Centret, som man så i dag, og som jeg stadig ikke har set nogen god begrundelse for.

Men hvis der stadig ikke sker noget på det topmøde i løbet af fredagen, hvis de bliver ved med at lege babelstårn. Så kunne det være herligt hvis de 100.000 fra i lørdags, og 100.000 mere - jeg skal gerne være en af dem dennegang, har ikke syge børn - ville gå mod Bella Centret og omringe det. Spærre alle udfaldsveje, på Amager og Sjælland, ved at sætte sig.

Og ikke lukke op før de store, kloge hoveder når til en form for enighed. Simpelthen spærre vejen for og holde på Obama, Brown, Mugabe, Wen, Barosso med videre - indtil de får sendt hvide røgskyer i vejret fra centret, som tegn på at de har indgået en aftale.

Se, det ville være civil ulydighed. Med et formål. Og det ville kunne gøres absolut ikke voldeligt, i bedste Gandhi-stil. Og det ville da være noget som kunne få København til at leve lidt op til det dér tåbelige Hopenhagen.

Men det bliver godt nok en kold omgang - ikke desto mindre ville jeg møde op som Corrosive for at give den rette grønne impuls. (Og så nok også min grønne Ajungilak-sovepose for varmens skyld...)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: