Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 13. oktober 2009, kl. 07.43

Med venlig hilsen Posten

I min andelsboligforening har vi fået sat postkasser op nede i opgangen, for det har posten på Frederiksberg dekreteret at man skal have senest fra nytår.

Vi har fået sat dem op før tid, fordi vi blev advaret om, at man kunne risikere at det ikke var muligt at nå at få dem op, hvis man ventede for længe.

Men da en del beboere åbenbart ikke har ønsket den nedsatte service, at skulle hente sin post & reklamer selv, før nødvendigt, har vi fået sat en A4 seddel på, hvor står TAGES FØRST I BRUG 1/1 2010.

Det er der åbenbart nogle der ikke bryder sig om. Jeg ved jo ikke hvem, men jeg gætter umiddelbart det er postbude, eller måske mere sandsynligt vikarer.

En har med kuglepen påført:
Tusind Tak :(

Nedenunder har en anden, mere bramfrit men ligeledes med kuglepen tilføjet:
JA TAK FOR LORT

Og, nej, der er ingen morale eller pointe i dette indlæg. Det er blot en observation.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Fnis. Ja det er selvfølgelig synd for postbudene, antager jeg... men come-on, nu har de løbet på trapper i hundreder af år, kan de ikke klare et par måneder mere og glæde sig over den gratis motion?

Men de er da ærlige... det må man give dem. Gad vide om de også er sådan nogle der sætter sure sedler op i vaskekælderen hjemme hos dem selv? Sådan nogle rigtige hyggespredere...

Leoparddrengen sagde ...

Faktisk kan det være en fordel med trapper - hvis det er et skodvejr er det en del muntrere at fjumre rundt med sine breve indendørs end udendørs.

Så lad os se til januar - måske kommer der sedler op om, at de der postkasser gider de sgu ikke bruge?