Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 15. oktober 2009, kl. 22.50

Det rykker nærmere

Der er nu under en måned til Dragon Age: Origins udkommer, og jeg glæder mig som et lille barn.

Igår fik jeg så en mail om, at der er udgivet en character generator, så man kan hygge sig med at lave sin character på forhånd.

Den downloadede jeg selvfølgelig med det vuns, og har da allerede lavet en character, en kvindelig elf mage. Om det bliver den jeg ender med at spille er jeg ikke sikker på, jeg veksler lidt mellem rogue eller mage.

Selve generatoren er meget som den slags nu er - valg af køn, race, klasse (og her er egentlig ret få muligheder), tildeling af abilities og specielle skills.

Der hvor den virkelig rykker er i designet af udseendet, hvor man kan specificiere sin characters ansigts udseende i mindste detalje - bestemme tatovering, hvor tæt eller fjernt øjnene skal sidde, næsens form og størrelse, over- eller underbid og 1000 ting mere. Det virker nærmest som et tredimensionelt program fra politiet til at lave fantom-portrætter; bortset fra det altså dækker lidt flere racer.

Jeg var ihvertfald imponeret - også selvom det måske ikke er det jeg synes er allervigtigst ved et spil.

Eneste problem - den ældste har fået øje på det, og synes vist det er lidt nederen, at jeg ikke er sikker på jeg vil lade ham spille på grund af sex & vold. Men det må tiden jo vise.Nice?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: