Leoparddrengens
Public Key

søndag den 11. oktober 2009, kl. 21.13

De Fires Tegn

Jeg får helt lyst til at genlæse denne Sherlock Holmes-roman (De Fires Tegn / The Sign of The Four). Det er meget længe siden jeg har læst den, eller andet Sherlock Holmes i det hele taget, og jeg kan dårligt huske handlingen.

Men jeg fik under aftenens afsnit af Forbrydelsen II hele tiden halv-huskede associationer til historien i Doyle's bog. Noget med nogle soldater, som har gjort noget, som skal hævnes.

Jeg synes ellers stadig Forbyrydelsen fungerer fint, selvom jeg godt nok må indrømme, at jeg ikke ehle tiden kan holde styr på, hvor Lund nu render rundt hvor hun gør - men sådan er det vist med hende. Og jeg har også svært ved at forestille mig at nogen skulle kunne holde ud at arbejde sammen med hende.

Jeg mener, Sherlock fortalte i det mindste Watson at det var elementært - Lund fortæller intet.

Men jeg synes i øvrigt det er godt at se, at Røde endte op med at blive statsminister!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Hvad er forbrydelsen II?? En tvserie?

Leoparddrengen sagde ...

Jeg var lidt i tivl om jeg skulle anse spørgsmålet som en form for ironi, men jeg kan ikke rigtig se formålet i det, eller andet der tyder på det.

Men jeg må tilstå, at jeg er ret overrasket over, hvis du ikke har hørt om den?!

Det er trods alt fortsættelsen af en af de mest sete serier på DR nogensinde, og den har vundet Emmy etc - og det er ikke fordi DR ikke har lavet reklame for fortsættelsen...

Men, ja, det er en dansk krimi, med Sofie Gråbøl som Sarah Lund i hovedrollen; i den første inkarnation blev hun i sær berømt for de islandske sweatre hun rendte rundt i.

Det var 3. afsnit i går (de sendes søndag kl 20, geudsendes sent mandag), jeg omtalte også første afsnit.

Og man kan finde tidligere afsnit her.