Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 13. oktober 2009, kl. 21.25

Jeg vil ha' to sider!

Ser lige indslag i TV Avisen om de kommende elektroniske bøger. Og der er meget fint altsammen, men de består kun af én skærm.

Og det synes jeg altså er et problem - for noget af det jeg godt kan lide ved en bog, er at der er højre- og venstre-sider. Så når man ligger i sengen og læser får man naturlig trangt til at vende sig fra side til side, alt efter tyngden af bogen og belysningen. Hvilket jo giver en dejlig variation, for ikke at tale om motion.

Men hvad får man med en Kindle/Sony? Monotoni og Diabetes II.

Så jeg håber altså meget de finder ud af at smække en skærm mere i!

Iøvrigt - jeg synes også det er et problem, når man skal genfinde noget i en bog, for jeg kan næsten altid huske om jeg læste noget på en højre- eller venstreside, og ved dermed hvordan jeg skal bladre og hvor jeg skal kigge. Og jeg ved selvfølgelig godt der vil være andre søge/bladre faciliteter i sådan en bog, men alligevel...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: