Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 26. august 2009, kl. 23.07

Udenlandske aktier


Idag var noget nyt for mig - jeg kom til at købe nogle amerikanske aktier. Nærmere bestemt i Electronic Arts. Egentlig ville jeg jo have købt i BioWare, fordi jeg er så fucking spændtpå den kommende Dragon Age: Origins.

Men da jeg undersøgte BioWare nærmere, fandt jeg ud af, at de var opkøbt af Electronic Arts for nogle år siden. Så det er en lidt mere spredt investering, end jeg egentlig ønskede, men hvad pokker.

Så må man også sige, at det er en aktie der er en del i bund, og lader til at have været det noget tid - ret mærkeligt egentligt, jeg ser den klart som undervurderet. Og med en en dollar der stadig er lav, er det vel noget af et bargain.

Det var så en større investering end jeg plejer (og nej, jeg har ikke de helt vanvittige midler, min einversteringer er ret små, men i firmaer jeg tror på og kan lide. Gnerelt. Og jeg har haft lidt Midas touch de 10 måneder jeg har leget med det), men det var ligesom nødvendigt for at det kunne betale sig; der er væsentligt større kurtage med videre på udenlandske aktier.

Pengene fik jeg så fra salg af nogle af de danske aktier jeg har samlet op over de sidste måneder - hvilket også er en første gang, ellers har jeg kun købt.

Wheeling & dealing, indeed!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: