Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 25. august 2009, kl. 21.56

Kæk?

Det er jo et dejligt ord - kæk. Selvom det har ligget i mølposen, anbragt på glemmehylden i mange år.

Jeg bemærkede først, at The City Girl brugte det en del. Og troede bare hun var sprogligt fantasifuld og kyndig. Og det er hun også. Men nu spreder det sig. Om det er fra City Girl, eller om det har en anden rod ved jeg ikke - men inden for de sidste par måneder er det blvet tydeligt at mere og mere bliver kækt rundt om i verden. Det spreder sig faktisk hurtigere end svineinfluenza?!

Således kunne jeg også kalde min seneste større beslutning for meget kæk - bortset fra det ikke er tilfældet. Det er hverkengjort i kækhed eller kådhed, jeg er fucking underlig & afklaret omkring det.

Men jeg forudser, at vi inden for det næste år vil opleve utrolig mange kække politikere, skuespillere, journalister og direktører. Og om 1 års tid vil det være kække arbejdere.

Så kækheden længe leve!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Erna sagde ...

Jeg har altid elsket det ord!!
Og hat altid brugt det, hvis jeg skulle beskrive mig selv, med et ord.. :)

Godt det er på vej tilbage. Det var også på tide :)

Leoparddrengen sagde ...

Ja, ville også synes det var fint hvis jeg kunne betegne mig selv som kæk. Men det synes jeg ville være lidt for kækt.

Lad os ihvertfald være enige om, at det er bedre at være kæk end kækset!

(Det tror jeg lige jeg tager patent på, det ord!)