Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 27. august 2009, kl. 18.46

Logik?


Jeg ved godt, det ikke er traditionel logik, som vi kender det, man skal lede efter i Talibans idéer. Men jeg synes altså denneher er lidt eklatant langt ude.

Jeg er ret sikker på, at prostitution af enhver form er strafbart med døden ifølge Taliban, sikkert ved stening.

Og så hører man her i TV-Avisen at Per Stig Møller er irriteret på nogle af de aftaler og indrømmelser den afghanske fungerende præsident Karzai har gjort i forhold til de fundamentalistiske, taleban-relaterede grene af det politiske system.

En af disse indrømmelser, er en lov, som giver straffrihed til mænd, i tilfælde af voldtægt - hvis de betaler bod til kvinden.

(Jeg ved så ikke om det er bevislig voldtægt i følge sharia, som har en ret hård bevisbyrde; der skal jo være tale om penetration bevidnet af 6 mænd...)

Som sagt - jeg er ikke overrasket over at jeg synes deres love og forordninger er knald i låget; men jeg synes bare det er bemærkelsesværdigt: sex for penge er strafbart med døden, hvis kvinden er med på det. Hvis kvinden ikke er med på det, men tages med vold, er det ok?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: