Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 1. marts 2011, kl. 01.34

Så kan Rigsretten godt varme op

Men der skal muligvis startes med en dommerundersøgelse.

Hvis de anonyme embedsmænd, som nu udtaler sig til Information om Statsløsesagen taler sandt og har ret - og det ser jeg egentlig ikke umiddelbart nogen grund til at betvivle - så har Birthe Rønn i mod sine embedsmænds råd, og med lodrette ordre - stået bag den ulovlige praksis. Gentagne gange. Og det er svært ikke at tænke på daværende embedsmand i justitsministeriet, Johan Reimanns ord til Erik-Ninn Hansen forud for Tamilsagen: at han risikerede en næse så lang, at han kunne lugte sig selv i nakken. Det var så iøvrigt noget af en underdrivelse.

Birthe Rønns skyld virker svær at komme udenom, hvis embedsmændenes oplysninger står til troende. Hvad jeg for alvor kan være spændt på er: vidste Anders Fogh noget? Bad - eller beordrede - han Birthe Rønn til at fortsætte praksis, og ikke vippe båden - måske for ikke at pisse Dansk Folkeparti af?

Og hvad med Lars Løkke? Hvad vidste han, hvornår, om noget? Og vil han stadig være imod en undersøgelse... vel at mærke en uvildig, ikke blot en uvillig, undersøgelse.

Eller vil han udføre sin helt egen version af Gulvtæppetalen?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: