Leoparddrengens
Public Key

søndag den 27. februar 2011, kl. 12.34

Sebastián Estevanez nøgen

Superclásico er en feelgood film som foregår i Argentina, skriver de. Med Anders W. Berthelsen og Paprika Steen. Og så skriver de ikke så meget mere.

Men jeg har lavet lidt mere research og fundet frem til blandt andet dette:
40-årige Christian (Anders W. Berthelsen) er ved at gå på røven med sin vinforretning og har i det hele taget ikke styr på særlig meget. Hans kone Anna (Paprika Steen) er skredet efter at have mødt stjernespilleren Juan Diaz (Sebastián Estevanez). Nu arbejder hun som succesrig fodbold agent og lever i sus og dus i Buenos Aires. Ægteskabet er tydeligvis slut, men Christian kan ikke engang finde ud af at få skrevet under på skilsmisse-papirerne, som nu har ligget og ventet i 11 måneder. Impulsivt hopper Christian på en flyver til Buenos Aires med parrets 16-årige søn (Jamie Morton). Påskuddet er, at de skal skrive papirerne under sammen, men sandheden er, at han vil forsøge at vinde Anna tilbage! Det udvikler sig dog ikke helt som ventet…
Så det er altså charmøren spillet af Sebastián Estevanez man kan se nøgen i klippet her - det krævede en del research, så jeg håber der er hits i overskriften! (Og man kan klikke her, hvis man er til mere med nøgne fodboldspillere.)

Superclásico er instrueret af Ole Christian Madsen og der er premiere 17. marts. Altså 2 dage efter Facebook sandsynligvis ikke lukker, den 15. marts.


(sponsoreret klip)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: